Metselwerkzaamheden begonnen!

De metselwerkzaamheden op het weitje hebben een vliegende start gemaakt. Dit alles was mogelijk dankzij uiterst precies afstelwerk van Pieter Timmer en opperwerk van de gedreven vrijwilligers.

Als het altijd zo goed geregeld is dan kunnen we de […]

Het nieuwe huisje

Met hulp van BM van Houwelingen, de Bouwschakel, vd Berg, Pieter Timmer en vele vrijwilligers, is in drie dagen het casco van het nieuwe onderkomen van Stichting Natuurspeeltuin Het Weitje geplaatst.

[…]

Natuurspeeltuin?

In tegenstelling tot een traditionele speeltuin met plastic glijbaantjes, is een natuurspeeltuin vooral een plek waar kinderen vrij kunnen spelen in de natuur. Een natuurspeeltuin biedt kinderen de mogelijkheid met water te kliederen, kikkers en padden te bekijken, bruggen en hutten te bouwen, en nog veel meer. Het is dus een speeltuin met grond, hout, […]

Hopelijk stemt u ook op Natuurspeeltuin Het Weitje!

Heleentje van Capelle Graag uw aandacht voor het volgende. De Rabobank Merwestroom valt deze week op uw deurmat. Ga naar de middenpagina en pak de stemkaart met de unieke code. Sla nu 1 pagina verder, daar leest u over onze plannen: een waterspeelplaats voor de allerkleinsten, ook geschikt voor gehandicapten.

Hopelijk stemt u ook op […]