Natuurspeeltuin?

________________
Als het terrein te nat is door hevige regenval gaat de speeltuin niet open. Tenzij er een geplande activiteit is. (kinderfeestje, schoolreisje)

Rabobank steunt Het Weitje met ruim 4000 euro

Een van de leukste onderdelen van de speeltuin is de vijver. Water is natuurlijk erg aantrekkelijk voor kinderen. Wat we heel graag zouden willen is een waterspeelplaats voor de kleinste peuters en kleuters. Een afgezet en veilig gedeelte waar ze kanalen en gootjes kunnen maken en lekker kunnen kliederen met zand en water. De Rabobank heeft zaterdag 8 mei een cheque overhandigd ter waarde van 4187 euro om dit te ondersteunen. Geweldig!

Hoera, hoera, hoera !!!

Rabo 8 mei 2010

Ook andere projecten kregen geld, de “koek” werd naar aantal stemmen verdeeld. Klik op foto voor vergroting.

Comments are closed.