Als het terrein te nat is door hevige regenval gaat de speeltuin niet open. Tenzij er een geplande activiteit is. (kinderfeestje, schoolreisje)

________________

Natuurspeeltuin?

In tegenstelling tot een traditionele speeltuin met plastic glijbaantjes, is een natuurspeeltuin vooral een plek waar kinderen vrij kunnen spelen in de natuur. Een natuurspeeltuin biedt kinderen de mogelijkheid met water te kliederen, kikkers en padden te bekijken, bruggen en hutten te bouwen, en nog veel meer. Het is dus een speeltuin met grond, hout, heuvels, water, zand, bloemen, stenen, vruchten en uiteraard bijpassende speeltoestellen. De kinderen bepalen daar zelf hoe ze ermee gaan spelen. Je kunt er dus veel bouwen met takken en stenen, spelen met water en zand. Kortom, je maakt je eigen speelse wereld. Er is weinig wat heel erg lang blijft staan, want iedere keer bedenk je natuurlijk weer iets anders.

IMG_7490

We heffen GEEN entree en zijn dus afhankelijk van subsidies, sponsors en welwillende donateurs. Word dus snel donateur en steun ons!

De opbrengsten komen volledig ten goede aan activiteiten en de verdere inrichting van de speeltuin. Dit is mogelijk omdat de speeltuin draaiend wordt gehouden door vrijwilligers.


Comments are closed.